Felgyorsultak az események!

Balog Józsi és Kosztolánszky Zoltán csapata jelezte, hogy MOST tudnak jönni ezen a szép októberi hétvégén, hogy elkészítsék az útalapot, valamint a gumitégla telepítést.
A szülőknek csak az utolsó pillanatban tudtam szólni. (Gondolom ezért nem tudott jönni senki).

Október 30-án pénteken, Balog József és Gellérthegyi Bálint elkészítették a tükröt, ami alapként fog szolgálni a futósávnak. Jó két órán keresztül dolgoztak rajta, de elkészült.

Szombaton reggel nyolckor már Kosztolánszky Zoliék csapata vette kézbe a munkálatokat ami délután három óráig tartott. Közben meghozták a homokot is a távolugró gödörbe.
Elkészült a betonba ágyazott szegély, betöltötték a kőzuzalékot....

Vasárnap folytatjuk a munkát, és reményeim szerint többen el tudnak jönni, hogy akár be is fejezzük a munkát. Homokot kell lapátolni, illetve el kell készíteni a homokágyat a gumitégláknak, hogy végre a helyükre kerülhessenek a lapok.

Vasárnap este beszámolok a legfrisebb fejleményekről!

Várunk mindenkit vasárnap reggel kilenc órától!

Üdvözlettel:

Faidt Lilla
 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmkpilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr993271064

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása