Farsangi Bál

2011.03.28. 00:13

2011. FEBRUÁR 26-án Farsangi Jótékonysági Bált tartottunk, ami nagyon jó hangulatban telt. Fél nyolctól már érkeztek a vendégek, ami a korábbi években teljesen szokatlan volt, hiszen a vendégek csak 23.00 körül vagy még később érkeztek.

A Polgármesteri Köszöntőt követően az SZMK nyitótánca következett. A bált megelőző hetekben már lázasan készültünk. Az ilyen fellépésekben mindig a felkészülés a legjobb. Nagyon jól összekovácsolta csapatunkat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hálás köszönet a táncért Koczka Gábornak a Kolibri Ste táncosának.

Jobbnál jobb jelmezekben érkeztek a vendégek. Volt arab sejk, vámpír, később még több vámpír, a hatvanas évekből egy egész csapat érkezett, és mindenképpen meg kell említeni a hangosan visongó cigány asszonyokat is, akik igazán szórakoztató, üde színfoltjai voltak az estének.

A tánc után nem sokkal következett a vacsora. Mindenképpen szót kell ejtenünk róla. A felszolgálás előtt nem sokkal számunkra a kulisszák mögött már nyilvánvaló volt, hogy a pásztortarhonya (burgonya és tarhonya) burgonya része, minden bizonnyal korábbi fagyártalom következtében nem volt hajlandó megfőni, jóllehet apró darabokra vágták őket szorgos kezek a délelőtt folyamán. Nem volt mit tenni, keményen került az asztalokra. A vörösboros marhapörkölt kiváló íze azonban feledtetni tudta ezt az apró szerencsétlenséget, és nem győztük dicsérni kiváló szakácsnőnket Neményi Ágit.

A Mondschein Kapelle fergeteges hangulatot varázsolt. A tánc hajnalig tartott. Díjaztuk a legjobb fánkot, a legjobb jelmezt, a Farsangi totó kitöltőjét.

22.00 órakor fellépett bálunkon a Kolibri StE néhány tagja és egy részletet adtak elő Maffia c. táncos darabjukból. Színvonalas, fergeteges táncot láthattunk. Aki teheti nézze meg a darabot teljes egészében. (Fellépéseikről bővebben: www.kolibri-ste.hu)

A büfében nagyon jó hangulat uralkodott. Nagy Szilvi értette a dolgát :) Segítői: Szmetana István, Kuhajda Tibor, Tóth Tibor és Balog József voltak.

Nagyon fontos feladatot látott el az ajtóban Czagány Imre, Neményi Zsolt és Dobai Zsolt. Nekik köszönhetően a bálon semmi probléma nem volt, mindenki biztonságban érezhette magát.

Reggel hatkor zártam be az iskola kapuját. Mire hazasétáltam már pirkadt.

Nagyon köszönjük mindenkinek aki eljött,hogy részvételével támogatta iskolánkat. Köszönjük a tombolafelajánlásokat és a támogatói jegyek megvásárlását.Köszönöm továbbá az összes segítőnek, hogy egész éjszaka jelen volt és tombolát árult, vagy mosogatott, vagy poharat szedett. Mindenki talált magának feladatot.

Külön köszönet az elsős szülőknek akik másnap reggel "in integrum restitutiot" hajtottak végre vagyis visszaállították az eredeti állapotot. Vasárnap dél körül már semmi jel nem utalt arra, hogy bál volt ott előzőleg. Dohányzó vendégeink mind a szabadban hódoltak szenvedélyüknek, amitől még inkább kulturált volt az esemény.

431.200Ft

gyűlt így össze, amit tavasszal az iskola udvarának megújítására fordítunk. Vagyis hamarosan, áprilisban találkozunk, várunk és hívunk minden dolgos kezet, gyereket és felnőttet, hogy segítsenek terveink megvalósításában.

Feledhetetlen este volt!

Faidt Lilla                                                                                                             szmk elnök

Még egy pillanatkép: 

 

 

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://szmkpilisszanto.blog.hu/api/trackback/id/tr242777277

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kutas József - A FEHÉR TEA CSÖNDJE 2011.03.31. 09:36:04

A farsang negyedikes kislányom általános iskolájában is nagyszabású esemény volt – ezt, úgy látszik, nem kezdi ki az idő, a kormányzati politika, még a gazdasági válság sem. Hogy miért szeretnek a gyerekek jelmezbe bújni és valami másnak mutatkoz...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

SzmkSzántó 2011.04.05. 07:30:52

Itt a felnőttek öltöztek be. Jó volt újra gyereknek lenni és játszani :)
süti beállítások módosítása